Grafikai és arculati tervezés, kivitelezés
A tervezői munka bizalmi feladat, sok múlik a megjelenésen, egy jó induláson. Meghatározza egy vállalkozás hosszabb távú jövőjét, ezért ezt nagyon komolyan kezeljük.  Nálunk elsődleges szempont a grafika, design "életképessége"; miszerint bárhol, bármilyen méretben és környezetben megállja a helyét. Kivitelezése során lehetőleg megkímélje gazdáját felesleges többletköltséggel járó technikák alkalmazásától. A grafikai tervezésnél letisztult, jól kezelhető koncepciók, szimbólumok kidolgozására; a formák, színek anyagok tekintetében az egyensúlyra törekszünk. Ehhez gyakran hívjuk segítségül a feng shui harmóniáját, tudományát.

Dekoráció
A legkisebb asztali díszektől, a kirakat és jármű dekoráción át az információs és reklámtáblákig, nagy méretű homlokzati fényreklámokig bármivel tudunk szolgálni.

Reklám és marketing tevékenység, szaktanácsadás
Segítünk kiválasztani vállalkozásának a legmegfelelőbb reklámozási formákat, marketing terveket, javaslatokat dolgozunk ki! Önt is várjuk egy kötetlen személyes találkozóra!

Buszreklám
A Kisalföld Volánnal már több mint 18 éve együttműködve szervezünk és kivitelezünk buszreklámot Győrben. A buszok egyedi "jelenségkét" közlekednek a városban, mindig változó járatban más és más útvonat befutva kötik össze a legsűrűbben lakott lakóövezeteket és a belvárost. A buszreklám mozgó, óriási kültéri felületeivel kitűnő reklámozási forma, mindemellett költséghatékony: egy tenyérnyi méretű, egyszer megjelenő újsághirdetés áráért akár egy hónapig szerepelhet reklámja város szerte.

Nyomdai előkészítés és kivitelezés
Kitűnő nyomdai kivitelező kapcsolatainknak köszönhetően bármilyen nyomtatott termék előállítására képesek vagyunk, legyen az névjegykártya, levélpapír, prospektus, könyv, vagy akár óriás plakát.

Web design
Saját erőnkön túl profi fejlesztőgárdával együttműködve tudjuk megvalósítani elképzelését!

 

DMS design - 9022 Győr, Iskola utca 1-3. Tel/Fax: (96) 313-000, Mobil: +36 20 955 3331, dms@dms.hu